Winkelwagen

Zandbaknetten


Zandbaknet op maat
Speelplezier in de zandbak wordt nogal eens verstoord door katten-uitwerpselen! Speciaal voor scholen en instellingen heeft NMZ Sport het zandbaknet in haar programma. Standaard is deze groen van kleur en heeft een maaswijdte van 45 mm en wordt op elk gewenste maat gemaakt. Bij de maatbepaling van het net dient er rekening gehouden te worden met een benodigde overlengte. Voor iedere zandbak kunnen wij een passend zandbaknet confectioneren. Of uw zandbak nou een rechthoek, zeshoek of een ronde vorm heeft, bij ons vindt u altijd het juiste net. Het net weerhoudt de katten ervan om in de zandbak te komen. Ook worden de vallende bladeren door dit net opgevangen. Kortom het zand blijft schoner zodat de kinderen er naar hartenlust in kunnen spelen.

Specifieke wensen
NMZ Sport levert ook zandbaknetten,in de kleuren rood, wit, geel, blauw of zwart eveneens met een 45 mm maaswijdte.  In ons confectieatelier in Bolsward is het mogelijk om alle netten en gazen af te werken op iedere gewenste maat. Al onze zandbaknetten zijn standaard voorzien van een randlijn en indien gewenst kan NMZ Sport u ook voorzien van koordhouders ter bevestiging van het net aan de zandbak.  koordhouders zorgen ervoor dat het net netjes om de zandbak kan worden bevestigd, zoals u duidelijk op de foto met het rode zandbaknet ( bij referenties) kunt zien. Informeer gerust naar alle mogelijkheden Ook een elastiek koordlijn behoort tot de mogelijkheden. 

Ook kunnen wij zandslurfjes leveren, speciale zandzakjes die het zandbaknet in moeilijke sistuaties toch op zijn plaats houden.

Koordhouders per stuk

Koordhouders    per stuk
rond

Koordhouders ter bevestiging van het net aan de zandbak.


prijs op aanvraag


Aantal  Zandbaknet

Zandbaknet
rood, wit, blauw, geel, groen of zwart

Materiaal: knooploos polypropyleen
Afmeting: ieder gewenste maat
Maaswijdte 45mm
Randlijn rondom

Bij de maatbepaling van het net dient er rekening gehouden te worden met een eventueel benodigde overlengte van 15/20 cm.

De zandbaknetten zijn standaard voorzien van een randlijn en indien gewenst kan NMZ Sport
u ook voorzien van koordhouders ter bevestiging van het net aan de zandbak.

prijsindicatie: zandbaknet 4 x 4 meter (plus 15cm overlengte) € 125,00

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!
informatieaanvraag: info@nmzsport.nl

Telefoon: 0321 38 34 87


prijs op aanvraag


Aantal