Winkelwagen

Baanmateriaal Badminton


NMZ Sport Badmintonnetten 
Voor het badmintonspel heeft NMZ het juiste net in haar programma. Desgewenst kunnen wij meerdere netten op 1 nylonkoord of kevlarkabel uitvoeren.

BADMINTON Wedstrijdnet stuk

BADMINTON Wedstrijdnet    stuk
1,2 mm PP - 19 mm

Badminton is een olympische sport, waarbij een racket en shuttle het voortouw nemen. De shuttle is gemaakt van nylon of veren en wordt met behulp van een racket over een net heen en weer geslagen. Snel spelen is een must. Badminton wordt altijd in een zaal gespeeld om zo geen hinder te ondervinden van wind en andere weersomstandigheden. Bij Howitec Netting vindt u badmintonnetten geheel op maat voor een stevig partijtje badminton.
Specificaties

Dit badmintonnet is zwart van kleur en wordt over de gehele breedte van het speelveld gespannen. Het net is 6,1×0,76 m en heeft een draaddikte van 1,2 mm. Bij de palen moet het net een hoogte hebben van 155 cm. De maas van dit net is relatief klein, 19×19 mm, zodat de shuttle niet door het net geslagen kan worden. Het badmintonnet is vervaardigd volgens de Europese EN-1509 richtlijnen en kan dan ook gebruikt worden voor officiële wedstrijden.


€ 56.50Aantal